2009-03-22

Några variationer av njutning

Tänk att det kan vara så gott att få ligga hos husse och bli kelad med. Hogan blir så till sig att det rinner ur nosen. En riktig njutare.
Matte kan inte njuta lika mycket, det kryper i kroppen att bara ligga still och inget göra. Men samtidigt har jag ingen större lust att göra något egentligen. Fast det finns att göra - strykningen ska man väl egentligen ta tag i innan högen blir för stor men det är inte roligt att stryka. Sen måste jag fixa färdigt albumen från mc-resan i somras. 
Har beställt biljett till Visby med övernattning mellan långfredag till påskdagen. Björn ska till Tyskland på praktik och kan inte ha kvar lägenheten så den behöver tömmas. Vi har sagt att vi fyller bilen med flyttlådor, mer tar vi inte hem för vi ska ju kunna förvara det här hemma. Lådor kan vi lasta in i snedgarderoberna men några möbler lär det inte bli tal om, annat än en madrass. Så nu har sonen fått i uppdrag att göra sig av med så mycket som möjligt innan vi kommer. Är det någon som ska njua av något roligare under påsken än att tillbringa tiden 2x50 mil i bil och 2x4,5 timme på färja. Enda bonuset på den helgen blir att få träffa och rå om yngste sonen två dagar. Det blir inte så ofta som man träffar sönerna nu mer eftersom de är utspridda i olika väderstreck. Det är tur att man har telefon och chattprogram =)
Njut av sången i någon av versionerna på YouTube: Halleluja (Amanda Jenssen)
Sen kan man ju njuta av Hero med Moto Boy också
Jag ska lägga mig och läsa En värld utan slut av Ken Folett. Har kommit fram till sidan 850 eller så. Så det är bara drygt 400 sidor kvar :-/

2 kommentarer:

Nonna sa...

Men åh Hogan ser ut helt salig och husse ser ju inte ut att lida heller. Ja som förälder finns det alltid uppdrag men vad ska man göra mer än verkställa ??
Gotland är ju så vackert så ni får väl njuta av utsikten om ni nu hinner det mellan flyttlårarna!
Vi har inga planer för påsken lillflickan m sambo flyttar nu till helgen utan mammas hjälp denna gång.
Kram storasyster 2

babban sa...

Även när vi fäller sätet i C5:an så blir det nog inte mer än max nio lådor och han kan väl inte ha hunnit samla på sig så himla mycket. Så vi ska nog hinna med att njuta lite oxå.
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...