2008-05-14

VIKA


Alltså det är för kul det här. När jag sparar ner en bild från nätet på hårddisken så kan jag se den som den ska se ut. När jag sen vill ha den med på bloggen, som den här ovan (hämtad från IKEA f.ö)så ser jag bara html-texten istf en bild. Fast jag vet ju å andra sidan att den är där.
Jo, kära norrlandssyster, det är höj- och sänkbart med hjälp av hål och trätappar. Kommer att passa alldeles utmärkt i min ateljé.

2 kommentarer:

Nonna sa...

Varför är det bara jag som skriver...Gittan var är du tex. och en massa andra folk vet ni hur kul det är att ha en blogg??Vet ni hur kul det är då man får respons och folk som läser orkar kratsa ner några BOKSTÄVER!!?? Alla vackra kort allt snyggt som vi får ta del av vi borde skriva mer vad vi tycker!!! Nåja det var min reaktion, systra mi har inte bett mig om hjälp, Babban du kommer att få sååå kanonfint i den nya ateljen och jag unnar dig varenda kvadratmm!!
Kram Yster

Anonym sa...

TACK! Det värmer verkligen. Och nu idag ska jag köpa grundfärg och vanlig färg och sandpapper och jag vet inte vad jag kan behöva mer men det ska bli kul att börja. Har hela lördagen och söndagen som jag kan ägna åt det. Fast om det blir bra väder får jag nog försöka mig på en cykeltur också.
Kram/ Lillstrumpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...