2007-07-15

Hittade en som jag tycker är snyggare....

Sidmall, alltså. Har rensat upp lite, tagit bort alla bilder som finns att se på hemsidan i stället, om någon är intresserad.

Har äntligen kommit igång med målandet igen och har nu tre akvareller på gång. Olika motiv på varje. Får se om det blir nåt av dem eller om de åker ner i lådan. Jag gillar motiven men det är så förbenat svårt att få till det så som jag vill ha det. Och jag tycker det är tråkigt att måla samma sak flera gånger, tills man är nöjd med det. Men det är kanske det som skall till för att man skall lära sig denna svåra konst. Det blir till att ta skeden, nä jag menar penseln, i vacker hand och börja om från början tror jag, i alla fall med en av målningarna.

1 kommentar:

Nonna sa...

Ja du, jag är oxå dålig på att upprepa mig och har oxå låda dit misshuggen åker ner..om dom inte åker i soporna på en gång.
Visst måste man väl träna men ibland blir det ju bra på en gång men DÅ ska jag alltid dit och peta och bättra på så jag förstör det.
Caisa brukar säga att låt bli nu att plottra sönder dina verk men det är svårt. Mycket vill ha mer och det finns dom som vill ha fler också.
Sköt om sig vi har sol nu!
Syster Yster

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...